Velkommen til Svømmegruppa!

Vi har trening i Bø og svømmeskole i hele Midt-Telemark

Påmelding til våre tilbud kan du gjøre i tryggivann.no - IL Skarphedin - velg gruppe (kurs), her finner dere også informasjon om de ulike kursene/gruppene, og hvilke forkunnskaper barnet må ha. Alle medlemmer må registrere seg i MinIdrett.no - søk opp "IL Skarphedin svømming" og be om opptak i klubben. Priser og annen praktisk informasjon finner dere under "INFORMASJON" i venstremargen, og ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe. Velkommen!

Vår kompetanse

Alle våre instruktører og trenere må ha godkjent opplæring for å være i vannet med ditt/dine barn. I september 2018 er det en ny runde med opplæring av nye instruktører.

BABYSVØMMING

BABYSVØMMING

Hei alle sammen!
Svømmegruppa fortsetter med vannaktivitet for baby i Gullbring Kulturanlegg. Kursdag er mandager, og går over ti ganger vår eller høst, pris 1500,- + medlemskap i IL Skarphedin. Grupper: 3-6mnd, og 6-9/10mnd. Mer info finner du ved å gå inn på "babysvømming" i høyremargen.

Velkommen!
Påmelding https://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=39

Svømmeopplæring i Midt-Telemark

Svømmeopplæring i Midt-Telemark

Vi svømmer i Bø, Sauherad og Nome
.
.
.
Her finner kurstilbudene vi har i Midt-Telemark:
https://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=39

Årsmøte 2019

Søndag 24.mars kl.1600 er det årsmøte for svømmegruppa sine medlemmer i kantina på Samfunnshuset ved Sauherad barne- og ungdomsskole. Ordinære årsmøtesaker. Enkel servering!
.
Kort om 2018: Svømmegruppa er i vekst. Per 31.12.2018 var vi ca.200 aktive i alderen 0-70 år, og økonomien er stabil og god. Vi har et godt instruktør/trener-team som skoleres jevnlig. Våre opplæringtilbud er nå i Bø, Sauherad og Nome, og vi har mange prosjektgrupper som finansieres av eksterne midler.Vi er stolt av gruppa vår og det vi får til!
.
Renate