Barneidretten høsten 2017

Velkommen til ny sesong på barneidretten. Nå skal planene til de ulike gruppene være oppdatert. Vi har mye spennende i vente dette halvåret som aktiviteter som ridning, svømming, jujitsu, leketur i sommerland osv.

Sjekk også ut facebook gruppene til de ulike gruppene: Skarphedin barneidrett (fødselsår). På disse sidene kan dere ta kontakt med trenerene til de ulike gruppene hvis det er noe dere lurer på. Vi i barneidretten håper vi får se mange leke- og treningsglade barn denne høsten

Mvh Ingebjørg Momrak

Barneidretten 2017

Barneidretten 2017

GODT NYTT ÅR! og velkommen til nytt år på barneidretten. Nå skal planene til de ulike gruppene være oppdatert. Vi har mye spennende i vente dette halvåret. De eldste gruppene har en del aktiviteter der det kreves litt utstyr. Ta kontakt hvis dere mangler utstyret som trengs så kan vi hjelpe dere med å få tak i dette. Ta også kontakt hvis dere trenger transport til de ulike aktivitetene. Fra og med 2017 må alle som er medlemmer av Skarphedin IL betale medlemskontigent til klubben. Denne kommer i tillegg til deltakeravgiften. Kontigenten er nå på 100 kr per medlem og betales kun 1 gang samme hvor mange idretter man er på. Medlemskontigenten blir sendt ut fra Min Idrett og kommer i løpet av våren.

Mvh Ingebjørg Momrak

Sjekk aktivitetskalender for gruppene, dersom dere lurer på hvilen aktivitet som er planlagt.