Vi oppfordrar alle lag til å ta i bruk klubbhuset på Sandvoll til sesongavslutningar. Det bør vera felles avslutning for kvart årskull, dvs at alle guttelag i samme årskull har felles avslutning, og tilsvarande for jenter.

Klubben sponsar pølser og brus, og kaffe til foreldre. Klubben ordnar med innkjøp av varer, mens laga brukar kjøkkenet på Sandvoll til å varme pølser.

Ta kontakt med barnefotballkoordinator Jørgen (jorgenkasa@me.com/97563842) for å booke klubbhuset.

Vår fantastiske kioskmann Jan Helge Roe gjer klart og sett fram varene.

Skarphedin - Bærum2 5 - 1

Dette var 3 svært vitktige poeng. Og ettersom andre resultat også gjekk vår veg, ser det nå mykje lysare ut mtp 3.divisjon på Sandvoll også i 2015.

Taktikken til Øystein var å ligge lågt, la Bærum ha mykje ball og satse på kontringar. Det fungerte til fulle. Bærum kom sjelden lenger enn til 20 meter og eit meir direkte Skarphedinlag skora 2 mål midtvegs i 1.omgang. Derifrå og ut hadde guttane faktisk full kontroll.

Måla kom ved Bernt Skipstad Ollestad (3), Martin Køber og Alexander Dahl Henriksen. Håvar Mæland var nest sist på dei fleste av måla.

Neste kamp er borte mot Lommedalen, laurdag 11.oktober.

Kiosken er open på Sandvoll !

Kiosken på Sandvoll vil nå vera open i den mest aktive kamp- og treningstida, dvs ca kl 17:00 - 19:30 måndag - torsdag. Vi har fått Jan Helge Roe til å stå for drifta ut sesongen. Han fristar med kaffe, vaflar og litt søtt :-)

Vi håpar at dette blir sett pris på av spelarar, foreldre og andre.

Student i Bø til høsten ?

Skarphedin har fire seniorlag for herrer (3-5-6-7.div) og eit damelag (3.div).

Er du interessert i å spele fotball ta kontakt med:

Herrefotball: Magne Sanden tlf 922 13 871 / masande@online.no

Damefotball: Hallgeir Roe tlf 950 34 618 / hallgeir@multilux.no

Oppsett 3 divisjon 2014

Skarphedin møter lag fra Buskerud og Akershus/Oslo

TINE fotballskole NÅ i august - 14-16.august !

Tine fotballskole
Aldersgruppe: Jenter og guttar 7 - 13 år
Program: Kl 10.00 - 14.00 alle tre dagar (14.-15.-16.august). Eigne jentegrupper. Eigen keeperskule. Frammøte for registrering onsdag 14.august kl 09:30
Pris: kr 500,- Betaling første dag. Prisen inkulderer instruksjon, lunsj, drikkeflaske (Skarphedin) og utstyrspakke fra TINE
Stad: Sandvoll i Bø
Instruktørar: Skarphedin sine eigne trenarar
Påmelding: Skriv "Tine Fotballskole" navn, fødselsår og send epost til sanden91@yahoo.no / SMS til 992 29 602
Påmeldingsfrist: Mandag 12.august

GRATIS inngang til ODD - STRØMSGODSET 9.mai

.. for alle som stiller i

!!

Alle spillere og ledere/trenere i Skarphedin er invitert til Tippeligakampen Odd - Strømsgodset som spilles TORSDAG 9.MAI kl. 18.00 på Skagerak Arena.

Gi beskjed til Magne Sanden (92213871 / masande@frisurf.no) så snart som mulig og senest onsdag 8.mai kl 12:00 om hvor mange fra ditt lag som kommer på denne kampen.

Hilsen Skarphedin Fotball v/Magne Sanden

Surt tap mot Drammen FK

1. Omgang er jevn og Drammen FK går til pause med 0-1 etter scoring på dødball. Vi bestemmer oss for å spile mer ball etter pause, men får to mål mitt i fjeset etter kun få minutter i 2.omgang. Derfra og ut er det 1. lag på banen og vi scorer to mål. Vi kunne fort scoret et par til og spillet i store deler av 2. omgang var meget bra. Nye sjanser fredag mot Solberg. Våre mål ble satt inn av Oliver og Rejhan.

Klar for NM Søndag!

Det er like under en måned igjen før seriestart borte mot Urædd. På søndag tar Skarphedin imot naborival og 4.divisjonslaget Ulefoss til 1. runde NM kvalik. Kampen går i Idrettsparken på Notodden. Avspark kl 14:30! Velkommen skal du være til cupkamp!

A-laget tapte 1-2 mot Larvik Turn

Vi styrer kampen i 1. omgang og har ballen mye. Vi kommer til noen halvsjanser, mens Larvik Turn har null sjanser i denne omgangen. Etter pausen starter vi meget bra og kjører kampen, Turn får 2 straffer og vi spiller de siste 15 minuttene med 10 mann etter at Rejhan Bosniak blir utvist etter 2 gule kort. Edvard Ajer scorer vårt mål i en kamp vi er klart best, men ikke har marginene med oss. Mye positivt å ta med seg fra dagens kamp, Edvard Ajer var tilbake etter skade og mange spilte meget bra.

Skarphedin tok finaleseieren !!

Skarphedin vant 1 - 0 i finalen mot Sandefjord i G19 elieturneringa i Telemarkshallen,etter scoring av Glenn Hansen. Finalen var jevnspilt og sjansene fordelte seg nokså likt. Morsomt at hjemmelaget vant etter herlig innsats av hele laget. Mange var vanvittig gode idag, men skal man trekke fram en som har vært utrolig god hele helga må det bli kaptein og forsvarsjef Gaute Aas Levang. FK Tønsberg tok 3.plassen og Mjøndalen slo Notodden i kampen om 5. plassen.

Tok med et sterkt resultat hjem

Det var en fornøyd A-lagsgjeng, som kunne smile bredt etter en sterk gjennomført kamp mot 2.divisjonslaget Pors Grenland fredag kveld. En vel gjennomført premiere av Skarphedin. Les referat

Bli kjent med våre motstandere

Her man finn en liste med lagene med sine hjemmesider for å få en bedre innsikt over våres motstandere denne sesongen.